Bine ați venit în CrysSoft Alina - evidența facturilor emise și primite SC Castravex SRL - Utilizator curent: Demonstrativ  
Aceasta este o versiune demonstrativă a aplicației web CrysSoft Alina - evidența facturilor emise și primite. Puteți testa această versiune! Dacă vă place o puteți cere și pentru dvs. utilizând formularul din pagina Formular de comandă. Pentru o utilizare rezonabilă, de până la 1.000 de facturi nu vă costă nimic! Vedeți aici condițiile...Bine ați venit în programul de evidență a facturilor emise și primite!

Pe banda albastră de sus puteți vedea, în partea stângă, pagina pe care vă aflați în acest moment. În partea dreaptă este numele clientului pentru care este adaptat programul și utilizatorului curent (ar trebui să fie numele dvs.).
Este interzisă intrarea în program cu numele altor persoane! (cu excepția variantelor demonstrative). Pentru a obține un nume și o parola proprie folosiți formularul din josul paginii.
Imediat sub banda albastră se află meniul. Trebuie să mergeți cu mouse-ul deasupra lui pentru a se deschide. Dați click apoi pe opțiunea dorită, pentru a o activa.

Ultimele modificări pe care le puteți vedea in program = este o listă cu modificările suferite de program (vedeți mai jos); urmăriți această secțiune regulat pentru a afla ultimele ce s-a mai schimnat în program.
Propune modificări = este un formular de unde puteți să le comunicați programatorilor ce nu vă place la program, modificările/rapoartele noi pe care ați dori să le aveți în program, eventualele probleme pe care le aveți utilizând acest program și orice alte idei legate de program (vedeți partea de jos a paginii). Pentru a fi siguri că primiți un răspuns vă rugăm să vă completați adresa de e-mail.

 [Ascunde mesajele de ajutor
- apăsați acest link pentru a ascunde aceste mesaje de ajutor (dacă mesajele sunt vizible).
 [Arată mesajele de ajutor
- apăsați acest link pentru a arăta aceste mesaje de ajutor (dacă sunt ascunse).


Mai multe informații generale despre program:
Pentru a afla mai multe informații despre funcționarea acestui program, mergeți pe meniul la Ajutor și alegeți opțiunea Informații generale despre program.
Ultimele modificări pe care le puteți vedea in program:

12.11.2020 - A fost adăugat un nou raport cu situația facturilor.
09.11.2020 - Facturile pot primi automat numere. (vezi Prima pagină -> Configurare facturi)
29.10.2020 - Facturile emise pot fi listate în format PDF.
28.10.2020 - Pot fi adăugate detalii la facturile emise. Pentru suport în Nomenclatoare au fost adăugate două opțiuni noi: Categorii de produse și servicii și Produse și servicii.
26.05.2010 - A fost adăugat un raport cu fișele partenerilor. Aplicația a trecut la versiunea beta.
01.12.2008 - A fost lansată versiunea alpha. Aplicația este complet funcțională, dar lipsesc încă o mare parte din rapoarte.

Prima pagină    Sitemap    AjutorPune o întrebare/ Cere această aplicație pentru firma ta!
Prioritate: 
Numele dvs.: 
Nr. telefon sau e-mail: 
obligatoriu e-mail dacă aşteptaţi răspuns
Modificarea solicitată: eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker